Chai Latte serveren in jouw horecazaak!

Chai Latte, wie kent het niet?! Dit populaire drankje wint ieder jaar weer meer terrein in de horeca! Het is niet alleen een fantastisch drankje om te zien (goed voor Instagram!), maar de combinatie van de beste kruiden, zwarte thee en warme of opgeklopte melk is écht top!

Vaak horen we van horecaondernemers dat Chai Latte maken veel tijd kost, maar dat is met de Chai Latte Masala van TwisTea helemaal niet zo. Het duurt niet langer dan bijvoorbeeld het maken van een cappuccino of latte macchiato! We maken het je makkelijk door de lekkerste Chai Latte Masala aan te leveren in natuurlijk poeder en dit hoef je alleen nog maar te mixen met melk!

 Hoe het precies werkt laten we in drie simpele stappen zien!

STAP 1:

Pak een fancy glas waarin jouw Chai Latte Masala gaat shinen op Instagram! Voeg 2 maatlepels Chai Latte Masala poeder toe.

STAP 2:

Schuim 180 ml melk op en mix de melk met het poeder. Roer het geheel heel goed door!

STAP 3:

Top het glas af met romige melkschuim en wat cacaopoeder. Het genieten kan beginnen!

Waarom je Chai Latte Masala deze winter écht moet serveren? Het is een omzetpakker! Onze adviesprijs voor een glas Chai Latte Masala is €3,25 dus dit betekent dat je bij 4 glazen jouw verpakking (250 gram) al terugverdiend hebt! Waar wacht je nog op? Let’s Chai!

Eerdere post Latere post

Sale

Unavailable

Sold Out

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods