Hoe bewaar je losse thee in jouw horecazaak?

In de horeca is je voorraad natuurlijk enorm belangrijk! Té veel voorraad is niet verstandig, dan is de kans op bederf aanzienlijk. Maar té weinig voorraad is ook riskant, je wil geen ‘nee’ verkopen aan (vaste) gasten! Daarom kan je voorraad soms een uitdaging zijn. Gelukkig zijn er ook producten met een lange houdbaarheidsdatum, waarover je je geen zorgen hoeft te maken. Bijvoorbeeld losse thee!

Houdbaarheid van losse thee

Wist je dat losse thee een houdbaarheidsdatum heeft van twaalf maanden? Lang hé! Bij dit product hoef je je dus geen zorgen te maken dat je het niet meer kunt verkopen. Zolang je losse thee afgesloten en droog bewaart, is er niets aan de hand. Daarom is het heel verstandig om losse thee aan te bieden in jouw horecazaak! Na twaalf maanden kan de geur, kleur en smaak van losse thee afnemen. Dus voor de allerbeste smaakgarantie: gebruik je losse thee maximaal twaalf maanden!

Losse thee bewaren in de display

Heb je een TwisTea-display? Leuk! De display voldoet aan de voorwaarden om losse thee te bewaren: droog en afgesloten. Je hoeft je dus ook geen zorgen te maken over de losse thee in jouw display, deze zit hier veilig!

Eerdere post Latere post

Sale

Unavailable

Sold Out

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods