Theebeleving in een horecazaak!

Je wil natuurlijk zoveel mogelijk gasten ontvangen en al jouw tafels optimaal benutten! Verschillende factoren hebben hier invloed op, denk aan: de locatie en de sfeer in jouw horecazaak. Maar wat zeker ook een grote rol speelt is jouw aanbod: waar kun je de beste en lekkerste producten bestellen? Een échte theeleut gaat het allerliefste naar een horecazaak met goede kwaliteitsthee, veel beleving en verrassende smaken. Kortom: zij willen het liefste losse thee, en losse thee serveren kan op ontelbaar veel verschillende manieren. Wij vertellen je alles over losse theebeleving in de horeca!

Losse thee prikkelt de zintuigen!

De ingrediënten in losse thee zijn écht en puur. Denk hierbij aan ongemalen kruiden, volledige bloemen en gedroogd fruit. Het zien van bijvoorbeeld een mooie bloesemthee is al een feestje op zich: zoveel mooie kleuren! Naast kleur heeft losse thee ook een intense geur, dat wat je bij een theezakje écht mist. Ten slotte, het allerbelangrijkste, de smaak! Losse thee heeft veel meer dan een thee uit een theezakje. Dit komt omdat de ingrediënten écht en onbewerkt zijn. En dat verschil, dat proef je echt héél goed! Met losse thee prikkel je dus de zintuigen zien, ruiken én proeven. Met een theezakje prikkel je… precies niks!

Werkbaarheid en beleving

Veel horecaondernemers zijn bang dat losse thee veel tijd kost en het de werkbaarheid niet ten goede komt. Gelukkig is dat niet waar! Er zijn heel veel verschillende manieren waarop je losse thee kunt serveren, het is maar net wat bij jouw horecaconcept past! Wij adviseren je heel graag in alle mogelijkheden, er is namelijk altijd een manier waarop losse thee in jouw horecazaak past. Ongeacht hoeveel gasten je kunt ontvangen! Of je nu kiest voor een display, losse thee vanuit de bar wil serveren of een theeplank. Er is altijd een manier die bij jou past!

Eerdere post Latere post

Sale

Unavailable

Sold Out

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods