Waarom losse thee écht onmisbaar is op kantoor!

Goede thee is natuurlijk over het algemeen onmisbaar! Maar er zijn een aantal plekken waar we nóg meer kunnen genieten van dat perfecte kopje thee, waaronder op het werk. Wij laten je zien waarom je het beste losse thee voor jouw werknemers in huis kunt halen!

  1. Blije werknemers! Je wil natuurlijk dat jouw werknemers blij zijn op het werk, zijn werknemers trots op hun werkplek dan stralen ze dat uit naar de buitenwereld. Daarom moet je ze af en toe verrassen.. Wist je bijvoorbeeld dat 1 op de 3 werknemers weleens thee van thuis meeneemt naar kantoor omdat ze de thee op kantoor niet lekker vinden? Een goede kop koffie of thee brengt veel goeds teweeg. Wij weten zeker dat jouw werknemers heel blij zullen zijn met hoge kwaliteit thee!
  1. Gezondheid! Veel werknemers drinken de hele dag thee, en dan is het belangrijk dat zij een zo’n gezond mogelijk kopje thee drinken. Losse thee bestaat uit échte ingrediënten, ongemalen en puur. Er wordt geen suiker of iets dergelijks aan losse thee toegevoegd, dit in tegenstelling tot theezakjes.
  1. Milieu! Theezakjes zijn lastig afbreekbaar en daardoor schadelijk voor het milieu. Tel maar eens hoeveel theezakjes er op één dag doorheen gaan! Bij losse thee is dit niet zo, het enige afval dat je hebt is de losse thee zelf. En dit bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten, dus niet schadelijk voor het milieu!
  1. Zuinig! Losse thee is heel zuinig. De echte, ongemalen en pure ingrediënten zorgen voor heel veel smaak en daarom heb je maar een klein beetje losse thee nodig. Je kunt jouw portie losse thee zelfs vaker gebruiken, de smaak blijft perfect!
  1. Smaak! We horen het iedere dag: ‘Wow, dat verschil proef je echt goed, ik wil nooit meer anders!’. Losse thee heeft veel meer smaak dan thee in theezakjes, dit kunnen we je natuurlijk vertellen maar kun je veel beter zelf ervaren. Geloof ons, dan wil je niet meer anders!
  1. Lang houdbaar! Als je losse thee afgesloten en droog bewaart kun je losse thee héél lang bewaren, ongeveer twaalf tot zestien maanden. Losse thee is dus niet snel over de datum en weggooien is daarom nooit nodig.

Eerdere post Latere post

Sale

Unavailable

Sold Out

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods