Hoe werkt TwisTea?

Met TwisTea in jouw horecazaak wordt theedrinken nóg leuker. Het staat gezellig, werkt makkelijk en smaakt fantastisch. Bij losse thee is het vaak zo dat je het eerst even moet ervaren, dan raak je vanzelf overtuigd. Vraag daarom snel jouw proefpakket aan en laat je verrassen door de wereld van losse thee!

(1) Wat heb je nodig om de theebeleving in jouw horecazaak te verbeteren?

De beste losse thee, de leukste serveermethode, theeglazen en zeefsetjes. Bij TwisTea is er keuze uit ruim 30(!) verschillende theesmaken. Een divers assortiment van pure en unieke theesmaken zodat er genoeg te kiezen is. Om deze theesmaken op een leuke manier bij de gast aan tafel te serveren kun je de display gebruiken. De display is makkelijk bij te vullen, staat gezellig op tafel en in één handomdraai heb je het perfecte kopje thee.

 

(2) Hoe werkt de display?

Serveer de display samen met een theeglas, theezeefje en theewater bij de gast aan tafel. De gast kan nu zelf zijn of haar kopje thee zetten. Bij het zeefje hoort een lekbakje. Houd het lekbakje onder de gekozen smaak en draai één keer naar rechts. De losse thee valt in het lekbakje. Vervolgens kan de gast de losse thee van het lekbakje in het zeefje gieten en begint de thee met infuseren. Is de thee naar wens? Haal het theezeefje uit het glas en laat uitlekken in het lekbakje.

 

 

Sale

Unavailable

Sold Out

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods