Over ons

Wij zijn TwisTea en dit is ons verhaal! Het ontstaan, de ontwikkeling, de groei, het concept, de uitvoering en de weg er naartoe. Want TwisTea is meer dan een uitgebreid losse theeconcept. TwisTea losse thee drinken is een manier van leven. Past TwisTea bij jou? Dan pas jij bij ons. Welkom in onze wereld. 

Over TwisTea thee

Zo begon het

Gewoon achter een klein bureau. Of languit in de bank, daar ben ik niet helemaal zeker van. Het zat gewoon opeens in mijn hoofd. Het idee. En het liet me niet meer los. Ik hou van losse thee, dat is één. Maar ik hou ook van koffie. Van wijn. Van bier. Waarom dan losse thee? Bij thee knaagde er iets. En op die bewuste dag wist ik wat het was. Er bestond geen mooie, exclusieve en toch eenvoudige manier om losse thee te presenteren. Goéie echte losse thee. Dát was wat er knaagde. En daar wilde ik iets mee doen.
 
Ik sloeg aan het brainstormen, schetsen, ontwerpen, sparren en uitwerken. En op een dag was het er. Het ontwerp van een losse theedispenser die in een handomdraai een portie losse thee geeft, precies genoeg voor een mooie kop thee. En toen begon het pas echt. De conceptuitwerking, de productontwikkeling, de proefexemplaren, de uitrol, het logo, de naam, de zoektocht naar de mooiste, puurste en échte losse theeën. Mijn droom kwam uit: TwisTea was geboren.

Hiermee is het verhaal niet af. Want TwisTea zit intussen in mijn genen, ik durf bijna te beweren dat ik het al doorgeef in mijn DNA. TwisTea, dat ben ik. Het concept, het gedachtegoed, de beleving, de ervaring, de contacten met de klanten: TwisTea is mijn leven. TwisTea groeit. Maar TwisTea blijft altijd dat geluksmoment. Voor jou, voor mij, voor iedereen. Dát is het verhaal van TwisTea. Mijn verhaal.

Mark van den Bogaart
Tea lover & Creator

Thee in glas

Leer ons kennen

Wij werken iedere dag samen om onze TwisTea droom werkelijkheid te maken. Ons TwisTeam heeft één ding gemeen: we zijn echte tealovers! Verder zijn we lekker verschillend. Dit zijn wij...Nice to meet you!

                               Mark                                 

              Mark TwisTea                  

Conceptontwikkelaar, theeliefhebber, mensenmens, creatieveling, harde werker, positief, levensgenieter, bang voor spinnen, directeur van TwisTea en de derde beste theesommelier van Nederland en België!  

Lauri

Lauri TwisTea

Aanpakker, enthousiast, geboren planner, theeleut,  gezellig Brabants, heeft meer dan 100 paar schoenen, hekel aan niks doen, marketing.

Ineke

Ineke TwisTea

Snelheidsduivel, inpakker, perfectionist, behulpzaam, super lief, teamplayer.

Bart

Bart TwisTea

Vrolijk, positief ingesteld, ondernemend, graag bezig met fotografie, videografie en auto's, sales. 

Team van stagiaires

Stagiaires TwisTea

We beschikken continu over een topteam van stagiaires van diverse studierichtingen. Dit is een wisselwerking die ons helpt vernieuwen, ontwikkelen en groeien.

Ontspannen losse thee

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar de beste aanvullingen voor ons top team! Ben jij op zoek naar een leuke stage of een uitdagende loopbaan bij een jong en groeiend bedrijf? Check onze vacatures!

Losse thee assortiment

Duurzaam ondernemen

Groen Bezorgen
Bij TwisTea vinden we het belangrijk om lief te zijn voor de natuur. Daarom wordt je TwisTea bestelling bezorgd op de fiets! Dat doen we natuurlijk niet zelf (poeh poeh) maar we werken samen met GroenBezorgen. Een fietskoeriersbedrijf met hele fitte bezorgers die in 30 steden op de fiets pakketjes voor ons bezorgen. Woon je niet in één van de 30 steden? Dan wordt je pakketje bezorgd met auto's die rijden op groen gas. 

Benieuwd in welke steden we op de fiets bezorgen?
Alkmaar, Amersfoort, Arnhem, Den Haag, Enschede, Helmond, Nijmegen, Utrecht, Almere, Amsterdam, Breda, Deventer, Groningen, Hengelo, Rotterdam, Zutphen, Alphen aan den Rijn, Apeldoorn, Den Bosch, Eindhoven, Haarlem, Hilversum, Tilburg en Zwolle.

Stichting Dichterbij
TwisTea werkt samen met Stichting Dichterbij. Dichterbij biedt ondersteuning en zorgverlening aan mensen met een verstandelijk beperking. Dagelijks werkt er een team van toppers met een verstandelijke beperking kei hard om ons mee te helpen alles op rolletjes te laten verlopen. De werkzaamheden zijn heel erg divers maar worden altijd met perfectie uitgevoerd.
En daar zijn we super blij mee!

Sale

Unavailable

Sold Out